Betingelser

 

Home

Chart.dk

Alle vores killinger bliver solgt med en kontrakt og vil have et helbredelses certifikat fra en registreret dyrlæge. Killingen vil være vaccineret og behandlet mod indvoldsorm. Killingerne forlader ikke hjemmet før de er 14 uger gamle. Vi garanterer at killingerne er ved godt helbred når de forlader hjemmet.

Vi sælger kun killinger til avl eller som kæledyr. Hvis du vil have en killing med ”Show kvalitet” kan du spørge os og vi vil give vores bedste vurdering, men vi vil ikke garanterer at killingen vokser op og bliver en god ”Show kat”.

bullet

Vi vil ikke acceptere at vores killinger får fjernet klørene, holdt i bur i længere tid af gangen eller bliver brugt til forsøg eller i test.

bullet

Hvis du af en eller anden grund ikke længere kan beholde vores killing, skal du kontakte os før du foretager dig noget, så vi kan blive enige om hvad der så skal ske med killingen. Vi vil have førsteret til at købe killingen tilbage.

bullet

Hvis du vil neutraliserer en af vores killing som er købt til avl, skal du kontakte os først og give os muligheden for at købe killingen tilbage.

bullet

Vores killinger må kun pares med andre registrerede Maine Coon katte og afkommet må kun sælges som registrerede Maine Coon killinger.

bullet

Vores hun killinger skal være mindst et år gamle før de bliver parret.

bullet

Killinger købt som kæle kat må ikke parre eller blive parret overhovedet; og de skal neutraliseres inden de bliver 8 måneder.

Dette er kun de generelle betingelser for at købe en af vores killinger. Kontrakten vil være mere detaljeret og være skrevet i nogle mere juridiske vendinger.

Hvis du seriøst overvejer at købe en af vores killinger, er du velkommen til at kontakte os for at få priser, leverings betingelser og eventuelt en kopi af vores standard kontrakt.

 

Home | Males | Females | Offspring | Kittens | Links | Misc